header banner
Default

En nylig undersøgelse viser, at Elon Musk tvinger Tesla-bilister til at forlade virksomheden


Teslas direktør, der også er verdens rigeste mand, deler i den grad vandene. Og nu peger en ny undersøgelse på, at Tesla-ejere flygter fra mærket på grund af ham. 

VIDEO: Smash Hit! Tesla Cybertruck Demo Goes Awry as 'Armor Glass' Windows Shatter
Bloomberg Quicktake

Nogle Tesla-ejere tilbeder ham som en nærmest gude-lignende figur, mens andre afskyr ham. Elon Musk deler i den grad vandene.

Og nu peger en ny undersøgelse på, at nogle Tesla-ejere sælger deres biler igen bare for at slippe af med mærkets tætte forbindelse til Elon Musk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det er finansmediet Bloomberg, der står bag undersøgelsen. Og her har man bedt 5.000 Model 3-ejere svare på hele 130 spørgsmål. Alt sammen som opfølgning på en lignende undersøgelse fra 2018.

Bloomberg har især været interesseret i  Tesla-ejernes opfattelse af Elon Musk. Og den er altså ikke udelt positiv.

LÆS OGSÅ: FDM advarer mod nyt forslag – “Det rammer diesel- og benzinbilister dobbelt så hårdt”

Undersøgelsen indikerer, at Tesla-ejerne, som var nogle af de første der fik leveret biler, stadig er glade for deres biler. De er dog trætte af især Elon Musks opførsel på Twitter – nu “X”. Et medie Musk i øvrigt selv ejer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Faktisk er, understreger Bloomberg-undersøgelsen, Elon Musk den hyppigste årsag til, at Tesla-ejerne skrider. Herefter følger parametre som ‘Teslas kvalitet og service’ og opfattelsen af Teslas som bilmærke.

Omvendt er bilisterne, der blev spurgt, i det store hele godt tilfredse med deres biler. På en skala fra 1 til 5 ligger den samlede tilfredshed på 4,83. I hvert fald når det kommer til brugervenlighed.

Bjørn S. Nielsen

Bjørn S. Nielsen

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til [email protected]

Sources


Article information

Author: Benjamin Stark

Last Updated: 1699542842

Views: 751

Rating: 4.1 / 5 (87 voted)

Reviews: 99% of readers found this page helpful

Author information

Name: Benjamin Stark

Birthday: 1911-04-21

Address: 4091 Tracy Mount Apt. 680, Rothhaven, OR 88126

Phone: +3604975863242805

Job: Forester

Hobby: Camping, Video Editing, Camping, Surfing, Hiking, Magic Tricks, Motorcycling

Introduction: My name is Benjamin Stark, I am a resolved, strong-willed, treasured, honest, bold, unreserved, multicolored person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.