header banner
Default

Maak er rekening mee dat er nog twee extra dagen zijn om uw cryptocurrency van Binance naar BLOX over te zetten - BLOX | Nieuws


Op 17 augustus sluit Binance definitief zijn deuren in Nederland. Als je daar nog crypto hebt staan dan is het zaak deze zo snel mogelijk van de beurs te halen, want na deze datum zul je er voorlopig écht niet meer bij kunnen. Met de overstapservice van BLOX heb je het zo geregeld.

Van Binance naar BLOX overstappen

VIDEO: Overstappen van Binance naar BLOX | Hoe stort ik mijn crypto? | Tutorial
BLOX

Heb je nog Bitcoin, Ethereum of een andere crypto in je wallet bij Binance staan? Dan heb je nog maar twee dagen om deze er af te halen. Mocht je nu geen idee hebben wat je moet doen, wij helpen je graag.

De eerste stap is besluiten waar je je crypto naar toe stuurt. Wij van WC-eend BLOX raden uiteraard BLOX aan. BLOX is een Nederlands bedrijf met alle juiste registraties van de Nederlandse Centrale Bank. Iets wat Binance niet heeft en waarom ze hun deuren moeten sluiten.

Ok, je hebt voor BLOX gekozen, en nu?

Download BLOX, maak een account aan en stort je crypto

VIDEO: 🚨Je hebt nog 5 dagen om je Binance funds over te maken naar BLOX! #shorts #binance #blox #crypto
BLOX

Maak een gratis account aan en zorg dat je identiteit en bankgegevens kloppen. Dit is een vereiste voor registratie bij de Nederlandse Bank. Geen zorgen, de gegevens worden nergens anders voor gebruikt en zijn veilig opgeslagen.

Stap gratis over op BLOX ➜

Open de app op je telefoon en kies onderin voor het tweede icoontje genaamd kluis. Hier zie je hoeveel geld en crypto je bij BLOX hebt staan. Als je BLOX voor het eerst opstart, dan is het hier nog akelig stil.

Kies voor ‘stort crypto.’ Vervolgens bepaal je om welke coin het gaat, of het meer of minder is dan 25.000 euro en kies je voor Binance.

Je krijgt een QR-code te zien. Deze kan je scannen met je Binance wallet. Lukt dat niet omdat je beide apps op dezelfde telefoon gebruikt? Dan kan je ook het ontvangstadres kopiëren en deze plakken in het verzendscherm in Binance.

Dat was het al!

Ging het te snel? In de video hieronder laat Axel in alle rust zien hoe het moet.

Waarom stopt Binance in Nederland?

VIDEO: How To Send Bitcoin From Binance To Another Wallet - Full Guide
GuideRealm

Binance stopt op 17 augustus definitief met het bedienen van Nederlandse cryptoliefhebbers. De beurs had jarenlang een groot marktaandeel in Nederland. Helaas slaagde Binance er niet in om de juiste vergunningen te bemachtigen bij De Nederlandsche Bank. Daarom moet het bedrijf zijn deuren in ons land sluiten en mag Binance pas terugkeren wanneer het kan voldoen aan de juiste regelgeving.

Sources


Article information

Author: Jeffrey Watts

Last Updated: 1699173603

Views: 1075

Rating: 4.1 / 5 (37 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeffrey Watts

Birthday: 1930-02-01

Address: 37063 Long Landing, East Jeremyburgh, WV 17457

Phone: +3806761074893822

Job: Software Developer

Hobby: Golf, Rowing, Quilting, Surfing, Gardening, Running, Billiards

Introduction: My name is Jeffrey Watts, I am a exquisite, persistent, clever, artistic, vivid, rich, enterprising person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.